Tudor Chirilă are probleme de sănătate! Artistul trebuie să ajungă urgent pe masa de operaţie!

Apropo.ro / 03.04.2015, 12:29
Tudor Chirilă are probleme de sănătate! Artistul trebuie să ajungă urgent pe masa de operaţie!
Tudor Chirilă traversează o perioadă nu tocmai favorabilă. Artistul se confruntă cu o problemă medicală care ar trebui rezolvată cât de curând.
Se pare că vedeta trebuie să se opereze de urgenţă din cauza unui chist pe care îl are în gât. Medicii l-au atenţionat că are un hematom în gât, cel mai probabil pe corzile vocale şi că necesită o intervenţie chirurgicală, scrie Libertatea.ro. Este posibil ca solistul trupei Vama să ajungă la aceeaşi clinică din Viena unde s-a operat de aceeaşi problemă şi  Dan Bittman de la Holograf. Până când îşi va rezolva problema de sănătate, Chirilă şi-a anunţat fanii că reprogramează câteva dintre concertele care erau deja stabilite.
 
Foto: Mediafax Foto
 
„Concertul din 17 aprilie din Berăria H va fi amânat pentru 5 iunie. În Târgovişte vom cânta pe 6 iunie în loc de 18 aprilie, iar în Argo Pub, Constanţa vom ajunge pe 22 mai în loc de 24 aprilie. Ştiu că unele dintre concerte sunt reprogramate a doua oară şi vreau să le mulţumesc organizatorilor, atât manageri de cluburi, cât şi impresari, pentru înţelegerea de care au dat dovadă în perioada asta. Vă mulţumesc şi vouă încă o dată pentru susţinere şi vă asigur că nu aveţi idee despre intensitatea cu care aştept să ne revedem pe scenă”, a scris Chirilă pe contul său de socializare.