Tudor Chirilă, după 3 ani de Vocea României: “Nu am crezut că o să mă…”

De: Alexandra Necsoiu / 23.06.2017, 14:44
Tudor Chirilă, după 3 ani de Vocea României: “Nu am crezut că o să mă...”
De trei ani Tudor Chirilă este antrenor la Vocea României şi de fiecare dată cântăreţul a reuşit performanţa să fie neînvins încă de când a venit în competiţie.

Tudor Chirilă a anunţat că Ligia Hojda, una dintre concurentele care au fost în echipa sa are un videoclip şi este manageriată de aceeaşi echipă care se ocupă şi de trupa Vama a artistului.

„Când am ajuns acum trei ani la Vocea României nu am crezut că o să mă prindă atât de tare partea „pedagogică” (sună ca naiba cuvântul), dar aşa a fost. M-am implicat de multe ori dincolo de fişa postului în lucrul cu concurenţii. Mi s-a părut mişto să dau şi eu ceva din ce am învăţat în toţi anii ăştia de muzică şi de stat pe scenă. A venit cumva firesc dorinţa să produc artişti tineri, dar am început cu paşi mici şi speranţe mari. Şi uite aşa au aterizat Ligia-Raluca Hojda şi Larisa Mihăeş în echipa mică de la Agenţia de Vise care se ocupă şi de managementul VAMA. Astăzi sunt mândru că pot să răspund la întrebarea: ce s-a ales de concurenţii tăi? Deocamdată asta s-a ales de Ligia, un artist la început de drum. Urmează, în curând, Larisa. Fiţi blânzi şi deschişi, nu daţi cu parul că viaţa e scurtă şi vorba bunicii lui Bob Dylan, orice om pe care îl întâlneşti duce o luptă grea,” a scris artistul pe Facebook.

Ce frumoasă este iubita lui Tudor Chirilă! Iulia are doi băieţei – FOTO

Tudor Chirilă a dezvăluit ce salariu are! Suma este incredibilă

Cântăreţul este tatăl a doi băieţi. Iulia Mîzgan, iubita lui Chirilă de mai bine de patru ani.

WOW! Cum arată iubita lui Tudor Chirilă, după naştere

Aşa tată, aşa fiu! Cum arată bebeluşul lui Tudor Chirilă