Tudor Chirila merge „Pe sarma” la Vama

De: Dragos Tanase / 19.03.2008, 12:47
Tudor Chirila si colegii din trupa „Vama" au pregatit un nou single, intitulat „Pe sarma", pe care il vor lansa pe 25 martie.

Tudor Chirila si colegii din trupa „Vama” au pregatit un nou single, intitulat „Pe sarma”, pe care il vor lansa in 25 martie, pe mai multe site-uri si posturi TV muzicale.

Baietii au creat si doua personaje animate, pentru acest eveniment, Henry si Wannabe, care „trec prin toate incercarile care le pun iubirea in primejdie cu un soi de seninatate copilareasca, de care avem nevoie ca sa nu dramatizam”, dupa cum povesteste Tudor.

“Iubirea intre doi oameni a ajuns ca mersul pe sarma. Oricand unul dintre participanti se poate dezechilibra si poate cadea in prapastie. Prapastia sociala a zilelor noastre. Iubirea, mai fragila ca oricand. Cei care se iubesc, intr-un echilibru precar”, explica solistul trupei titlul si ideea melodiei.

Dupa tentative esuate de a merge pe sarma, chiar pe bulevardul Magheru sau la Circul Globus, au aparut cele doua personaje care sa ii inlocuiasca pe cascadori, pentru ca „in spatele liniilor schitate in joaca si a culorilor tipatoare, de multe ori se ascunde ceva profund si cu mult mai vizibil decat daca ar fi dublat de realismul personajelor umane”, crede acelasi Tudor Chirila.

Esti fanul lui Tudor Chirila? Cum comentezi destramarea trupei Vama Veche?

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!