Tudor Chirilă: “Nu cred în dragoste la prima vedere”

Apropo.ro / 16.05.2013, 15:00
Tudor Chirilă: “Nu cred în dragoste la prima vedere”
Tudor Chirilă a vorbit deschis despre dragoste. Iată în faţa cui şi-a deschis inima!

Pentru că se apropie ziua de naştere a îndrăgitului artist, Miruna, micul reporter al „Jurnalului pentru copii” de la Digi24 a ţinut neaparat să-i facă o vizită şi să-i ureze la mulţi ani înaintea tuturor.
Însă întrebarea la care nu s-ar fi aşteptat niciodată Tudor Chirilă să-i fie adresată de un copil de doar 8 ani a fost dacă el crede în dragostea la prima vedere. „Nu prea! Aia nu e dragoste, e îndrăgosteală… Mă rog, aş putea să explic mai mult dar pierdem timpul. Nu cred în dragoste la prima vedere”, a răspuns amuzat artistul.

Şi, ca orice copil care se gândeşte doar la momentul în care va primi cadouri, Miruna a vrut să ştie ce şi-ar dori cel mai mult artistul în dar de ziua lui.  „Nu trebuia să spui că vine ziua mea! Păi eu am cam trecut de vârsta la care îmi doream foarte multe lucruri materiale. Adică o să vezi că vine o vârstă când nu îţi mai doreşti multe lucruri pentru că multe lucruri mi le-am făcut cadou singur. Cred că mi-aş dori să fiu sănătos, să alerg tare, să pot să mă dau cu kite-ul, să pot să cânt, să pot să fac teatru şi să fac film.  Şi pentru asta nu am nevoie decât de sănătate, că în rest mă descurc…”.

Miruna este un reporter care se documentează serios înainte de fiecare interviu, aşa că a aflat despre relaţia specială dintre Tudor şi tatăl său, jurnalistul sportiv Ioan Chirilă,  şi a vrut să ştie ce a moştenit cel mai de preţ de la acesta, ce i-a rămas cel mai puternic întipărit în memorie şi în suflet. „Să fiu generos. Dar recunosc că nu îmi iese de fiecare dată. Tata era un om mult mai generos decât aş putea să fiu eu vreodată. Şi este o calitate foarte frumoasă la un om”.
Duminică, de la ora 9.30, o întâlnire cu un artist îndrăgit, dar şi multe alte subiecte şi personaje cu poveşti frumoase, la „Jurnalul pentru copii”,  prezentat de Sara şi Radu.