Tudor Chirilă revine pe scenă, alături de Vama

Apropo.ro / 27.07.2012, 16:00
Tudor Chirilă revine pe scenă, alături de Vama
După doua săptămâni de pauză vocală și tratament zilnic, Tudor Chirilă revine, din nou, pe scenă.

După două săptămâni de pauză vocală și tratament zilnic, Tudor Chirilă are din nou voie să cânte.

Pe 14 iulie Tudor Chirilă a fost diagnosticat cu noduli pe corzile vocale. Medicii i-au interzis categoric să cânte, iar formația Vama a anulat toate concertele din acea perioadă.

Perioada de recuperare s-a încheiat, iar Vama va relua seria concertelor programate pentru această vară. Primul concert are loc pe 28 iulie la Brașov, în cadrul turneului Ursus Evolution.

Sunt foarte fericit că mă pot întoarce pe scenă și aș vrea să mulțumesc medicului Dana Safta și echipei de la Spitalul Elias, cât și terapeutului de voce, doamna Gabriela Duțescu. Fără ajutorul lor n-aș fi putut fi prezent sâmbătă pe scena la Brașov„, a declarat Tudor Chirilă.

În luna august, Vama va cânta în cadrul Festivalului Folk You din Vama Veche (4 august), în Mamaia-Năvodari (10 august, Ursus Evolution) și în cadrul Festivalului Peninsula (25 august). Concertul din clubul Padrino din Suceava care trebuia să aibă loc pe 20 iulie, a fost reprogramat pentru luna septembrie.

Sunt momente în care învățăm (pentru a câta oară) ce importantă e sănătatea pentru o viață fericită. Ne trebuie atât de puțin, dar realizăm asta atât de rar într-o lume care ne propune să fim mereu pe fugă și să concurăm pentru ceva. Au fost două săptămâni de tacere în care m-am gândit la condiția omului sănătos și la condiția celor care uită adesea ca fericirea și liniștea vin de la ceea ce ai. Suntem însă fabricați să alergăm...”, a mai spus artistul Tudor Chirilă.