Tudor de la Fly Project, operat de urgenţă

De: Nicoleta Nicolae / 22.06.2015, 11:00
Tudor de la Fly Project, operat de urgenţă
Băieţii de la Fly Project s-au aflat weekend-ul acesta în Rusia, unde au continuat turneul internaţional “Most Wanted”. Însă o problemă de sănătate le-a stricat planurile.

Înaintea concertului pe care trebuia să îl susţină la Palatul Kremlin, Tudor a început să aibă dureri foarte puternice, dar a rezistat pe tot parcursul show-ului, reuşind să rămână pe scena până la sfârşit. Apoi, Tudor a fost preluat şi dus direct în serviciul de urgenţă la unul dintre spitalele din Moscova. După investigaţii amănunţite, medicii ruşi au descoperit că este obligatoriu să fie operat de urgenţă de apenidicită, pentru a nu i se pune viaţa în pericol.

Tudor a optat ca, indiferent de riscurile foarte mari care i-au fost explicate, să revină în ţară şi să se opereze în Bucureşti, într-un spital din ţară, în care să fie pe mâna medicilor români, în care are foarte mare încredere.

A plecat cu primul avion către România, unde a suferit intervenţia şi acum este în afara oricărui pericol. Din cauza acestei probleme de sănătate, trupa Fly Project nu a mai putut ajunge la un concert din Romania, fixat pentru inceputul acestei saptamani.

Fly Project isi va relua activitatea cat de curand posibil, dupa recuperarea lui Tudor, insa din pacate vor fi afectate si alte evenimente din agenda trupei.