Tudor Gheorghe pleaca in turneu in Canada!

Apropo.ro / 07.05.2009, 08:00
Tudor Gheorghe pleaca in turneu in Canada!
Pana la plecarea in Canada, Tudor Gheorghe isi va continua insa turneul "Mahalaua Mon Amour" in Romania.

In timp ce bucura romanii din intreaga tara cu cele mai frumoase melodii lautaresti in cadrul turneului Mahalaua Mon Amour, Tudor Gheorghe pune la cale un mini-turneu in Canada pentru romanii stabiliti acolo.

Acesta va include orase precum Montreal, 29 mai, la Oscar Peterson Concert Hall, Kitchener, 30 mai la The Gig Music Hall, Toronto, 31 mai la The Carlu Concert Hall, Ottawa, 1 iunie la The Chamber at Ben Franklin Ctr, iar publicul este deja foarte entuziasmat de intalnirea cu artistul.

"In cautarea dorului pierdut", caci acesta este numele spectacolului pe care Tudor Gheorghe il va sustine, se va desfasura in cadrul celei de-a treia editii a galei "Spirit of Romania" si s-a bucurat de un mare succes pe scenele din Romania si Moldova, starnind emotii de nedescris in randurile publicului.

"Maestrul este asteptat de mult timp in Canada, insa pana in acest moment nu am gasit timpul necesar pentru a onora aceasta cerere. Acum insa, special pentru romanii de acolo, am interupt turneul Mahalaua Mon Amour din Romania, urmand a-l continua la intoarcerea in tara", dezvaluie domnul Pepino Popescu, managerul artistului.

Pana la plecarea in Canada, Tudor Gheorghe isi va continua insa turneul Mahalaua Mon Amour in Romania, oferind auditoriului cele mai frumoase melodii din epoca de aur a lautariei, urmand a reveni la Sala Palatului din capitala pe 17 Mai, pentru a sustine cea de-a treia reprezentatie din dorinta de a statisface imensa cerere a publicului.

Pentru cei care nu doresc sa rateze aceasta ocazie, biletele mai pot fi cumparate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Unirea Shooping Center etj.2, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro

.