Tudor Gheorghe susține spectacolul „Degeaba”, pe 22 decembrie 2014, la Sala Palatului

De: Carmen Ulian / 16.04.2014, 14:30
Tudor Gheorghe susține spectacolul
Menestrelul românilor de pretutindeni continuă tradiția spectacolului - manifest "DEGEABA", cu o reprezentație specială ce va avea loc pe 22 decembrie 2014 la Sala Palatului din București.

De la an la an, ROMÂNIA se afundă tot mai mult într-un debit uriaș de preocupări majore alarmante, probleme socio-culturale, politice, sau de orice altă natură, care cer soluționări urgențe. Constatăm însă, în mare parte, că toate acestea rămân a fi doar subiecte de presă, prezentate analizate și comentate de către specialiști, sau fapte minuscule, care nu pot schimba cu nimic rezoluția situației acute ce afectează modul existențial al romanilor.

Într-o țară a confruntărilor permanente și a neajunsurilor, un singur mesaj reușește să îi cutremure și în același timp să îi adune într-un singur loc pe românii care nu și-au pierdut speranța, și trăiesc la intensitate maximă emoțiile puternice transmise în cadrul unui act cultural vertiabil de unul dintre cei mai valoroși oameni de cultură din România: TUDOR GHEORGHE.

Menestrelul romanilor de pretutindeni nu părăsește scenă, și continua tradiția spectacolului – manifest „DEGEABA”, cu o reprezentație specială ce va avea loc pe 22 decembrie la Sala Palatului din Capitală.

Maestrul Tudor Gheorghe revine de această dată cu un repertoriu îmbogățit, adaptat noilor elementele instalate în peisajul politic autohton, un spectacol unic, imperial prezentat în maniera sa inconfundabilă alături de orchestra simfonică alcătuită din peste 70 de instrumentiști desăvârșiți, un grup coral și o trupă rock. O desfășurare de forță și talent susținută de baghetă dirjiorului Marius Hristescu.

Pentru ca biletele pentru concertele susținute de Tudor Gheorghe par a fi întotdeauna insuficiente, iar sălile de spectacol mult prea mici față de cererea uriașă a publicului, organizatorii au pus deja în vânzare biletele, având prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Acestea sunt disponibile la stand-ul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, în magazinele EuroGsm, la Librăria Eminescu (D’Arte Foto), la Sala Palatului și online pe www.vreaubilet.ro