Tudor Roşu, din nou pe platourile de filmare> “Revenirea a fost una mult aşteptată”

De: Alexandra Necsoiu / 17.10.2018, 14:09
Tudor Roşu, din nou pe platourile de filmare> “Revenirea a fost una mult aşteptată”
Tudor Roşu, tânărul şi talentatul actor care l-a interpretat pe Petru Caragea în primul sezon “Fructul oprit”, a revenit recent pe platourile de filmare ale serialului, bucurându-se extrem de mult de revederea cu echipa sa de suflet. Momentul cu Tudor poate fi urmărit de telespectatori, diseară, de la ora 20.00, în episodul 8 al noului sezon “Fructul oprit”.

„Revenirea pe platourile de filmare a fost una mult aşteptată. Mi-a plăcut să-mi revăd colegii, dar şi echipa de filmare după o perioadă lungă de timp. Îmi era dor să filmez cu ei. După ce mai bine de jumătate de an îţi petreci majoritatea timpului pe platourile de filmare, revenirea sigur este una spectaculoasă, fix cum a fost a mea. Cea mai mare emoţie o aveam numai la gândul întâlnirii cu Bogdan Iancu, Petru Caragea din acest sezon”, mărturiseşte el.

Încã de la debutul serialului „Fructul oprit”, Tudor Roşu l-a interpretat pe Petru Caragea, iar în noul sezon al serialului i-a predat ştafeta lui Bogdan Iancu pentru a duce mai departe acest rol în continuarea poveştii. Tudor continuă să-i fie aproape lui Petru, în noua etapă din viaţa lui, din faţa micului ecran. “Mă uit la serial, n-am ratat niciun episod. Intrigile sunt ceva mai complicate. Rău de tot. Îl urmăresc pe Petru Caragea şi sunt foarte atent la tot ce face el”, a mai spus tânărul actor. În ce ipostază va apărea acesta în noul sezon, telespectatorii pot afla urmărind un nou episod al serialului, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00.

Cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.