Tudor Sișu ar putea fi eliberat condiționat

Apropo.ro / 29.05.2013, 17:00
Tudor Sișu ar putea fi eliberat condiționat
Tudor Sișu a depus o cerere pentru a fi eliberat condiționat din închisoare. Tribunalul București urmează să dea un verdict.

Tudor Sișu a primit pedeapsa cu închisoarea până la 4 ani, după ce a fost acuzat de consum și trafic de droguri. Deși a ispășit doar două treimi din pedeapsă, Sișu a depus o cerere de eliberare condiționată la sectorul 4. Cei de aici au trimis dosarul mai departe la Tribunalul București de la care se așteaptă un răspuns în următoarea perioadă.

Potrivit deciziei de condamnare, Tudor Sișu a primit patru ani de inchisoare, din care va avea de executat 32 de luni (două treimi) datorită bunei purtări. Din cele 32 de luni i se va scădea perioada în care a stat în detenție, respectiv aproximativ un an și jumătate.

Tudor Sișu și alți 15 membri ai unui grup infracțional au fost arestați preventiv în mai 2006. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului instanței supreme i-au acuzat pe cei 16 că, într-un an, au distribuit în București aproximativ 40 de kilograme de heroină.

Tudor Sișu a mai fost închis pentru trafic și deținere de droguri de mare risc. Sișu fusese arestat în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliția a prins doi traficanți de stupefiante din Târgoviște și a făcut o percheziție în apartamentul lui. El a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.