Tunde oamenii în schimbul îmbrățișărilor

Apropo.ro / 18.05.2013, 12:00
Tunde oamenii în schimbul îmbrățișărilor
Un bun samaritean nu acceptă banii celor pe care îi tunde, ci le cere doar îmbrățișări.

Anthony Cymerys, frizer de meserie, deși s-a pensionat, el continuă să practice ceea ce a făcut o viață întreagă – să tundă.

Astfel, în ultimii 25 de ani cel cunoscut și sub numele de Joe Frizerul, 82 de ani, din Hartford, Connecticut, a tuns oamenii fără a le cere bani în schimb, ci doar simple îmbrățișări.

Totul s-a schimbat în viața sa în momentul în care a asistat la o predică despre oamenii neajutorați și fără adăpost. Tocmai se pensionase și mai obișnuia să-i tundă pe cei din familie. Cuvintele ascultate la predică l-au pus pe gânduri, astfel că s-a hotărât să dea și el o mână de ajutor celor nevoiași, prin ceea ce știe mai bine să facă.

Așa și-a făcut boceluța cu ustensilele necesare unui tuns și a plecat cu mașina personală acolo unde cineva ar fi putut avea nevoie de el. Pe unde a umblat a găsit oameni care au dorit să se tundă.

Și nu doar că nu le ia bani pentru tunsori, ba chiar îi bărbierește și le oferă și un masaj facial sau parțial corporal ca „din partea casei”. În toate cazurile, Joe Frizerul este plătit cu îmbrățișări calde și sincere din partea clienților.