Tuner extern de la Genius

De: Dragos Tanase / 09.01.2008, 13:34
Tuner extern de la Genius
Transforma-ti calculatorul intr-un device multifunctional cu noul tuner extern de la Genius

Daca esti un impatimit al jocurilor sau lucrezi mult la calculator, dar nici la televizor nu poti renunta, Genius vine cu o solutie inteligenta in masura sa-ti indeplineasca toate dorintele in materie de multimedia.

Prin intermediul noului device Genius TV Go A31 V3 te poti juca sau lucra la calculator in timp ce vizionezi programele preferate, cu o claritate HDTV a imaginii de invidiat.

Datorita tehnologiei „plug and play” cu care este dotat, noul Genius TVGo A31 V3 este usor de instalat, astfel ca, prin simpla introducere a cablului in calculator poti beneficia de o imagine de calitate superioara HDTV direct pe monitorul calculatorului, fie el TFT, LCD, CRT sau chiar si pe proiector.

Inteligentul device de la Genius poate suporta o rezolutie de pana la 1680 x 1050 pixeli si o latime a ecranului de 16:9 sau 16:10. De asemenea Genius TV Go A31 V3 este dotat cu functia re-size si picture-in-picture, acesta putand fi conectat la DVD player, VCD player, camcorder sau dispozitive pentru jocuri.

Specificatii:
• Rezolutie de la 800×600 pana la 1680×1050 pixeli;
• Telecomanda;
• Se poate conecta la monitoare TFT/LCD/CRT;
• Picture-in-picture: permite lucrul la calculator si vizionarea programului TV preferat in acelasi timp.

Pret de referinta: 106 Euro