Tupeu de cerșetor bucureștean: toacă banii adunați la păcănele

Apropo.ro / 07.02.2014, 16:00
Un fost profesor de la Facultatea de Agronomie din Capitală a devenit cerșetor. Marea lui pasiune sunt păcănelele!

Fostul profesor înmoaie sufletele trecătorilor cu o poveste de viață impresionantă. Bărbatul susține că este bolnav de Parkinson, și că sărăcia l-a împins pe străzi.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Își face veacul în zona pasajului Băneasa, unde și locuiește. Are clienți fideli care îl răsplătesc zilnic generos. Umblă cu o coală pe care scrie: „Ajutor umanitar pentru operație pe creier mic la Viena. Boala Parkinson. Implant neurostimulator. Mulțumesc din suflet”, la care este adăugată o pagină dintr-un ziar în care este scrisă povestea lui.

cersetor

La cei 70 de ani ai săi, fostul profesor joacă un rol demn de „Filantropica” lui Nae Caranfil. Are o poveste bună care impresionează.

Sutele de lei pe care le câștigă zilnic le joacă într-un cazino dintr-un mall din Băneasa, unde angajații îl știu de client fidel, dar nu-i cunosc și meseria de zi.

cersetor

Dintr-un teanc de bani, fostul profesor a jucat la păcănele 100 de lei și a câștigat 2.200 de lei. După ce a dat bacșisuri angajaților, a jucat din nou banii rămași și a pierdut. S-a împrumutat de bani pentru a ajunge acasă cu taxiul. Nu este pentru prima dată când face asta, și nici nu va fi ultima. Poate doar dacă cei care îl întâlnesc îi vor afla povestea și se vor abține să mai bage mâna în portofel pentru a-l ajuta…. să joace la cazino.