Turcescu, nuntă neconvenţională! A făcut petrecerea într-o pizzerie, cu 15 invitaţi

Apropo.ro / 06.10.2014, 09:41
Turcescu, nuntă neconvenţională! A făcut petrecerea într-o pizzerie, cu 15 invitaţi
Robert Turcescu a avut cea mai discretă nuntă din România.

Robert Turcescu s-a căsătorit sâmbătă cu Oana, o creatoare de modă în vârstă de 25 de ani.

După ce au trecut pe la starea civilă, Robert Turcescu şi aleasa sa s-au îndreptat spre biserică, unde le-au fost alături în jur de 10 persoane.

Conform wowbiz.ro, petrecerea de nuntă nu s-a desfăşurat la un centru de evenimente de lux sau la un restaurant celebru, aşa cum ne-am fi aşteptat la o personalitate de talia lui Turcescu, ci la o pizzerie modestă. La eveniment au participat doar 15 persoane.

Viaţa lui Robert Turcescu (39 de ani) s-a schimbat dramatic în ultimele două săptămâni. A terminat brutal colaborarea cu postul B1 TV şi s-a însurat cu iubita sa, mai tânără cu 14 ani.

În data de 21 septembrie, Robert Turcescu a mărturisit pe blogul său că este ofiţer acoperit. Confesiunea a survenit, conform propriilor explicaţii, ca urmare a faptului că a fost „necinstit în faţa lui Dumnezeu” şi că a fost un moment de „eliberare”, de „sărbătoare”.

Robert Turcescu s-a căsătorit în data de 4 octombrie, la aproape două săptămâni distanţă, având aceeaşi motivaţie: evadarea din păcat. A oficializat legătura cu Oana Nuţu (25 de ani), cea care-i este alături de câteva luni, la Starea Civilă şi în faţa lui Dumnezeu, la Biserica Sf. Gheorghe din Bucureşti.