Turcia repeta istoria cu Cehia

Apropo.ro / 21.06.2008, 11:18
Turcia repeta istoria cu Cehia
Selectionata Turciei s-a calificat in semifinalele Campionatul European, dupa ce a invins, la penalty-uri, reprezentativa Croatiei.

Selectionata Turciei s-a calificat, aseara, in semifinalele Campionatul European, dupa ce a invins, cu scorul de 4-2 (0-0, 0-0, 1-1), in urma executarii loviturilor de departajare, reprezentativa Croatiei, in sferturile de finala ale competitiei.

La finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1.

Golurile au fost marcate de Ivan Klasnici, in minutul 119, pentru Croatia, si Semih Senturk in minutul 120+2, pentru Turcia.

La penaltiuri pentru Turcia au marcat Arda, Semih si Hamit Altintop.

Pentru Croatia a inscris Srna si au ratat Modrici, Rakitici si Petrici.

In semifinale, Turcia va intalni selectionata Germaniei.

Meciul de la Viena, al doilea din sferturile de finala, a fost primul care a avut nevoie de prelungiri si penaltiuri pentru a se decide castigatoarea. In afara primului sfert, Portugalia – Germania, scor 2-3, un alt meci, Turcia – Cehia, scor 3-2, in grupa A, ar mai fi putut fi decis dupa executarea loviturilor de departajare, daca la finalul celor 90 de minute scorul ar fi fost egal.

Citeste si:

Gata cu barbutul! Suporterii il vor pe Lucescu! Tu?

Din cei peste 300 de suporteri care au raspuns la intrebarea pusa de Apropo.ro in privinta demisiei lui Piturca si a alegerii unui nou selectioner, majoritatea suporterilor au fost de parere ca actualul selectioner ar trebui sa demisioneze de la carma nationalei, iar Mircea Lucescu ar fi cel mai potrivit pentru inlocuirea acestuia.


Vrei sa demisioneze Piturca? Propune un nou antrenor

Aproape toti cei care au raspuns la aceasta intrebare, sunt de parere ca Victor Piturca ar trebui sa paraseasca conducerea tehnica a nationalei si sa lase locul unui antrenor mai tanar care sa le inspire jucatorilor o mentalitate de invingatori.

Stie Romania sa atace? Comenteaza aici tactica lui Piturca

Comenteaza trimite pe ym printeaza