Turcii au capitulat in fata germanilor

Apropo.ro / 26.06.2008, 09:49
Turcii au capitulat in fata germanilor
Reprezentativa Germaniei s-a calificat in finala Campionatului European de fotbal, dupa ce a invins, cu scorul de 3-2, selectionata Turciei.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat in finala Campionatului European de fotbal, dupa ce a invins, la Basel, cu scorul de 3-2 (1-1), selectionata Turciei, in semifinalele competitiei.

In minutul 22, Turcia a deschis scorul prin Ugur Boral, in urma unui aut de pe partea stanga, mingea a ajuns in careu la Kazim Kazim, care, din foarfeca, a trimis mingea in bara, iar balonul a ricosat inapoi in teren la Ugur Boral, care a inscris din careul mic, pe sub Lehmann.

Turcii s-au bucurat de avantajul de pe tabela doar patru minute, Germania reusind sa restabileasca egalitatea prin Bastian Schweinsteiger, care a marcat de la sase metri, dupa o centrare de pe stanga a lui Podolski.

Miroslav Klose a adus Germania in avantaj in minutul 79, cand a inscris cu capul, din centrul careului, dupa ce portarul Rustu a iesit gresit la o centrare de pe stanga.

Turcia, a revenit din nou si a egalat in minutul 86 prin Semih Senturk, care a marcat la coltul scurt, dupa ce a deviat mingea chiar din fata lui Lehmann, iesit la centrarea pe jos a lui Sabri.

Philip Lahm a marcat golul victoriei Germaniei si al calificarii in finala, in minutul 90, dupa o combinatie cu un coechipier, Lahm a ramas singur cu Rustu si a inscris la coltul scurt.

Germania s-a calificat intr-o finala de Campionat European, dupa o pauza de 12 ani, cand a si reusit sa castige competitia organizata de Anglia.

 

Citeste si:

Gigi Becali asteapta

Gigi Becali asteapta "surprize, surprize"

Gigi Becali a declarat ca varul sau, impresarul Ioan Becali, are o surpriza pentru el, un transfer in strainatate al unui jucator stelist. Finantatorul Stelei a mai…
LPF a stabilit orarul primelor doua etape din Liga I

LPF a stabilit orarul primelor doua etape din Liga I

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat orele de disputare a partidelor din primele doua etape ale Ligii I. Spre deosebire de anii trecuti, LPF a decis compactarea…
Dica este tot mai aproape de Catania

Dica este tot mai aproape de Catania

Antonino Pulvirenti, presedintele Cataniei, a declarat ca Nicolae Dica este una dintre tintele principale ale echipei pentru sezonul care urmeaza, iar zilele urmatoare …
Lazio l-a luat definitiv pe Radu Stefan, se pregateste Moti

Lazio l-a luat definitiv pe Radu Stefan, se pregateste Moti

Caludio Lotito, presedintele clubului Lazio Roma, a venit personal la Bucuresti pentru a rezolva problema definitiva a transferului lui Radu Stefan…

Bancul zilei

Clipul zilei

Vanghelie conduce un sector "jegos" Derrick Barry as Britney Spears
Vanghelie se duce la doctor, dar in sectorul 3… Cuvinte cheie: Derrick Barry Impersoneaza pe Britney Spears super tare omu
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto