Turcu: Acționarii au încredere ca Rednic va lua titlul cu Dinamo

Apropo.ro / 07.07.2006, 10:24
Turcu: Acționarii au încredere ca Rednic va lua titlul cu Dinamo
Omul de afaceri Vasile Turcu a declarat, joi, agenției MEDIAFAX ca acționarii FC Dinamo au încredere în antrenorul Mircea Rednic ca va reuși sa câștige titlul și ca echipa va patrunde în grupele Ligii Campionilor. "Noi și anul trecut am avut un lot valoros, dar

Omul de afaceri Vasile Turcu a declarat, joi, agenției MEDIAFAX ca acționarii FC Dinamo au încredere în antrenorul Mircea Rednic ca va reuși sa câștige titlul și ca echipa va patrunde în grupele Ligii Campionilor.

„Noi și anul trecut am avut un lot valoros, dar nu am avut echipa. Aceasta este sarcina lui Mircea Rednic. Noi, acționarii, avem încredere în Mircea Rednic și simțim ca Dinamo va câștiga titlul și va intra în Liga Campionilor”, a spus Turcu.

Vasile Turcu a precizat ca nu-și face griji în urma rezultatului partidei cu formația franceza de liga a patra Croix de Savoie, pierduta de Dinamo cu scorul de 0-1: „Nu avem de ce sa fim îngrijorați. Noi nu ne-am dus în Franța ca sa batem cu 10-0, ci pentru ca Mircea Rednic sa puna la punct relațiile de joc. Sunt jocuri școala și nu luam în calcul rezultatele. A fost un antrenament și nimic mai mult, în care am avut 30 de ocazii”, a afirmat oficialul dinamovist, care se afla alaturi de echipa, în turneul din Franța.

Conform site-ului oficial al clubului Dinamo, antrenorul Mircea Rednic a renunțat la jucatorul francez de origine româna, Marc Tanasescu, care a și parasit cantonementul miercuri seara.

Tehnicianul dinamovist testeaza alți doi jucatori, pe brazilianul Renato Bernardi (28 de ani, ultima oara la Arminia Bielefeld) și pe Jean Philipe (20 de ani, de la Chenois).

(Ionel Dragușin; [email protected])
Mediafax