Turism sexual în Thailanda! Cât te costă o prostituată?

Apropo.ro / 17.12.2012, 12:30
Pentru cineva care revine dintr-o călătorie din Thailanda, întrebarea despre cât costă o prostituată este inevitabil să nu o întâlnească. Și, totuși, iată cam care sunt prețurile....

Cei care au vizitat Bangkok, Thailanda știu că acolo există femei frumoase, dar și mulți transexuali despre care nu ai bănui că este ceva necurat la mijloc. Se știe despre Bangkok, și nu numai, că este un paradis al turismului sexual. Mulți turiști merg acolo doar pentru sex și prețuri mici.

Prețul unei thailandeze variază în funcție de modul în care se „vinde”. Sunt multe fete care „lucrează” fie că în baruri, dansatoare de GoGo, care fac masaj, dar și care o fac pe cont propriu.

fete thailanda

În afara acestor diferențe care se văd la preț, mai există durata serviciului, care se ia și ea în calcul.

Sexul scurt este atunci când o faci odată și pleci, iar sexul lung este considerat atunci când petreci până a doua zi de dimineață sau până la prânz alături de aleasa ta.

Fetele care lucrează în baruri au două tarife: cel pentru consumația de la bar și cel pentru sex.

De obicei, cel de la bar te poate costa undeva între 10 și 30 de dolari, în funcție de bar.

A doua taxă, cea pentru sex, este între 15 și 45 de dolari pentru o partidă sexuală, și între 30 și 60 de dolari pentru toată noaptea.

Se aude că bărbații mai în vârstă, care vor să se bucure de fetele frumoase, sunt, de obicei, taxați în plus. „Taxa pe vârstă!”.

Dacă îți place să mergi într-un club în care se dansează și unde vrei să admiri dansatoarele zvelte, atunci nu uita să iei bani cu tine. Nimic nu este gratis.

fete thailanda

Aici găsești profesioniste, iar cluburile de striptease sunt exact ca cele din Europa, excepție că în Thailanda poți face și amor cu fetele.

Se pare că este o obișnuință în Bangkok ca fetele să îți impună două taxe: cea de bar, și a doua pentru plăcere.

Prima dintre ele te poate costa undeva între 20 și 30 de dolari. Se observă că prețurile fetelor de aici sunt mai ridicate decât în cazul celor din baruri.

După ce ți-ai consumat băutura și ai chef de o partidă cu femeia la care ai visat încă de când te aflai în țara ta, ar trebui să știi că o partidă te costă între 60 de dolari, iar pentru o noapte petrecută în compania thailandezei vei plăti până la 120 de dolari. Dacă asta ai visat: tu în pat cu o thailandeză, asta ai acum!

Fetele care nu lucrează nici la bar și nici ca dansatoare în club, adică liber profesionistele, au și ele prețuri ușor ridicate, dar la ele ai o singură taxă de plătit: cea pentru sex.

Și fetele prestează pentru o partidă dacă scoți din buzunar până la 60 de dolari, și stau cu tine o noapte întreagă „să te asculte” dacă îi dai între 15 și 120 de dolari.

fete thailanda

Liber profesionistele își stabilesc singure prețul, ce variază și în funcție de cât de bine arată ea și știe ce să facă, dar și în funcție de tine, cum arăți, cum vorbești. Nu rămâne surprins dacă îți face vreo reducere….i-ai plăcut prea mult sau îți poți negocia singur prețul, dacă ești băiat descurcăreț.

Dacă te gândești să treci pe la fetele care fac masaj, dar tu te gândești și la mai mult, că doar nu te-ai dus în Thailanda doar pentru peisaje, atunci află că vei găsi două tipuri de fete care fac masaj.

„Pachetul standard” al fetelor care fac mai mult sex decât masaj, și cele care fac body masaj și termină cu sexul plătit.

La prima categorie, prețurile variază între 10 și 15 dolari, dar poate ajunge până la 60 de dolari.

La cea de-a doua categorie de masaj, cea de body masaj, prețul variază mult și de zona în care vrei să îți satisfaci dorințele. Dacă te afli în Pattaya, pentru 60 de dolari fetele te fac ca nou. Dacă te duci în Bangkok, prețul se dublează.

fete thailanda

Am putea spune că măcar o dată-n viață poți încerca o vacantă în acest paradis sexual al lumii, dar trebuie să știi că nu vei fi ferit de probleme.

Deși prostituția este ilegală în Bangkok, ea înflorește pe zi ce trece, grație pasionaților de senzații tari. Guvernul thailandez nu este încântat de această imagine pe care țara o are în lume.

Pe lângă lupta cu prostituția, autorităție au probleme și cu drogurile.

Pattaya este unul dintre orașele preferate ale rușilor. Sunt atât de mulți acolo încât au reușit să aibă un canal propriu de televiziune, trei ziare și numeroase afaceri.

Viața este aici cu mult mai ușoară pentru rușii bogați. Un apartament într-un zgârie-nori costă aici până la 150.000 de dolari, în timp ce la Moscova costă peste 350.000 de dolari.

La fel ca peste tot, rușii vin aici pentru femei și viața ieftină. Obțin cetățenia cu ajutorul unei căsătorii fictive cu o thailandeză. Ambele părți au de câștigat, în afara autorităților.

masaj thailandez

În Thailanda găsești prostituate de toate vârstele, chiar și minore, toate curățele, nu ca cele de pe la noi. Unele dintre ele sunt și supravegheate de pază pentru a nu li se întâmpla ceva grav.

Multe dintre ele au o viață normală ziua: muncesc ca menajere sau prin alte locuri, iar seara încep distracția pe bani alături de turiștii curioși și generoși, care se încing după o doză de drog și un pahar cu alcool.