„Turist în oraşul meu”!

De: Mioara Tronaru / 17.04.2013, 10:24
Bacău, Hunedoara şi Sibiu, în topul concursului foto de pe Mediafax.ro. Cum poţi câştiga excursii


Bacău, Hunedoara şi Sibiu sunt primele trei cele mai votate oraşe din concursul cu fotografii de la cititori „Turist în oraşul meu”, derulat de Mediafax.ro, care durează până în 23 aprilie şi care oferă premii constând în excursii, marele premiu fiind un circuit în mai multe oraşe din România.

Mediafax.ro a pornit în urmă cu două săptămâni o campanie destinată promovării oraşelor din România, prin care îndeamnă locuitorii să îşi prezinte singuri cele mai frumoase locuri din oraşele lor şi să adune cât mai mulţi susţinători, prin intermediul platformei disponibile pe http://orasulmeu.mediafax.ro.

Campania se desfăşoară exclusiv online, sub forma unui concurs de fotografie, în care participanţii trebuie să încarce o imagine reprezentând un loc frumos din oraşul lor, alături de o scurtă descriere şi apoi să strângă cât mai multe voturi. Fiecare participant se înregistrează în concurs, introducându-şi numele şi adresa de email şi poate încărca o singură fotografie.

Până marţi au fost înregistrate 343 de înscrieri, concursul continuând încă o săptămână, timp în care se pot înscrie noi participanţi, iar cei deja înscrişi pot să adune voturi pentru fotografiile pe care le-au postat.
Vezi ce premii poti castiga pe www.mediafax.ro