Turkish style cu priza la vedete

Apropo.ro / 09.07.2007, 13:33
Turkish style cu priza la vedete
Taka Wear, o colectie de haine realizata de catre un designer turc, Tania Eskinazi, a ajuns in garderobele hollywoodiene. De fapt, piesele Taka sunt preferate de celebritati ca Ashlee Simpson, Paris Hilton, Britney Spears sau Mischa Burton, informeaza discoo.co.uk. Pentru ca le place sa intre

Taka Wear, o colectie de haine realizata de catre un designer turc, Tania Eskinazi, a ajuns in garderobele hollywoodiene. De fapt, piesele Taka sunt preferate de celebritati ca Ashlee Simpson, Paris Hilton, Britney Spears sau Mischa Burton, informeaza discoo.co.uk.

Pentru ca le place sa intre in posesia pieselor vestimentare ce se anunta cool in sezonul respectiv, cu mult timp inainte ca acestea sa ajunga in magazine, Paris, Britney si Mischa sunt primele fete din LA care s-au afisat in Taka must haves.

Paris a preferat Ductia Dress, o rochie lunga stil kaftan, cu maneci largi, evazate, intr-o nunata de galben viu, foarte la moda in aceasta vara.

Nici Britney nu s-a lasat mai prejos si a ales tot o rochie in care apare culoarea galben.

Mischa Burton a preferat insa o rochie in stil babydoll, de data aceasta alba si vesela, cu flori galbene, rosii si albastre.

Raluca Iorga