Turneul de la Roma se vede în exclusivitate la Digi Sport

De: Ana Obretin / 07.05.2021, 17:37
Turneul de la Roma se vede în exclusivitate la Digi Sport

Turneul de la Roma – Internazionali BNL d’Italia, de categorie WTA 1000 -, care se va desfășura în perioada 10 – 16 mai, se vede, în direct și în exclusivitate, pe Digi Sport 2 și pe Digi Sport 4. De asemenea, competiția va putea fi urmărită și pe Digi Online și live text pe digisport.ro. WTA Roma se va disputa la Foro Italico, organizatorii anunțând posibilitatea fanilor de a asista la meciuri din faza optimilor, în limita a 25% din capacitatea arenelor.

Simona Halep va încerca să își apere titlul obținut în 2020 și începe competiția pe tabloul principal, fiind a treia favorită, după Ashleigh Barty și Naomi Osaka, potrivit unui comunicat remis Apropo de Digi. „E o presiune pentru că sunt deținătoarea trofeului, dar nu mă gândesc la acest lucru. După perioada asta în care mi-a fost destul de greu, mai ales mental, vreau doar să joc mai bine tenis și să fiu concentrată pe toată durata meciului. Rezultatul va veni dacă voi fi la un nivel destul de ridicat. La Madrid e altitudine și mingea zboară mult mai mult, iar la Roma e zgură adevărată și am sentimentul că poți să alergi mult, poți să deschizi terenul mai bine. Ambele turnee îmi plac foarte mult. Îmi place mult mai mult când sunt fanii prezenți la meciuri și chiar le-am simțit lipsa, e o energie în plus, o energie frumoasă”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

WTA Roma este ultimul turneu important desfășurat pe zgură, înainte de Roland Garros, care se va disputa în perioada 30 mai – 12 iunie, unde numărul 3 WTA își dorește să participe.

La competiția din capitala Italiei, primele 41 de jucătoare ale lumii, printre care și Serena Williams, vor fi plasate pe tabloul principal. Numărul 8 WTA a câștigat de patru ori trofeul la Roma, cel mai recent în 2016. Patricia Tig (63 WTA) este și ea înscrisă în calificări.

WTA Roma este un turneu de categorie 1000 și are un fond de premiere, anul acesta, de 1.835.490 de euro.

Mai multe informații despre WTA Roma puteți afla sâmbătă, 8 mai, de la ora 18:30, pe Digi Sport 2, la emisiunea Așii Tenisului, de la realizatorul Gabriel Morariu și invitații săi. De asemenea, în cadrul emisiunii va fi difuzat integral și interviul în exclusivitate cu Simona Halep, după turneul de la Madrid.

CITEȘTE ȘI: