Turneul mondial al hologramei lui Amy Winehouse, „o prostie”

De: Marian Andrei / 31.03.2014, 17:00
Turneul mondial al hologramei lui Amy Winehouse,
Tatăl regretatei cântărețe a negat, într-o postare pe Twitter, zvonul unui turneu mondial în care pe scenă va apărea holograma lui Amy Winehouse.

„Povestea cu holograma nu este adevărată”, a scris Mitch Winehouse. „Este o prostie!”

QUIZ – În ce țări este permisă biciuirea soțiilor, de Paște?

Postarea sa de pe Twitter survine zvonurilor în care se vehiculează faptul că antreprenorul miliardar Alki David ar fi cumpărat tehnologia folosită pentru crearea hologramelor unor alți regretați artiști, cum ar fi Tupac Shakur, pentru a recrea holograma lui Amy.

Zvonul menționează că holograma lui Amy Winehouse va face turul lumii după ce cântăreața nu a reușit acest lucru în timpul vieții. „Orchestra și holograma lui Amy vor putea permite fanilor din întreaga lume să vadă hit-urile ei legendare„.

Din păcate pentru fani, tatăl vedetei, care deține drepturile de imagine ale lui Amy, nu le-a lăsat acestora nicio șansă în momentul în care a negat această posibilitate.

O mică mulțumire pentru fani este însă, apariția recentă a filmului „O noapte strălucitoare/ One shining night„, în care, timp de 46 de minute se arată evoluția cântăreței din 2006, la o micuță biserică irlandeză, intercalată cu comentarii ale artistei care a murit în 2011 în urma unei intoxicații cu alcool.