Țuțu si Xonia au „Averi de sentimente” (Video)

De: Carmen Ulian / 20.05.2014, 18:30
Țuțu si Xonia au
Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon "Românii au Talent", lansează un nou videoclip și o nouă colaborare cu Xonia.

„Averi de sentimente” este primul single lansat de Universal Music România și primul videoclip în care îl vedem pe noul Țuțu. Produs în studioul lui Boier Bibescu, cântărețul s-a transformat muzical într-un artist complet gata să cucerească clasamentele muzicale.

Adrian Tutu

Adrian Țuțu

Clipul regizat de Alex Ceaușu ne prezintă o poveste de dragoste între cei doi intrepreti, poveste de dragoste ce se încheie cu un sărut pasional care ne face să ne întrebăm dacă nu cumva relația dintre cei doi este una cât se poate de autentică. Xonia și Tutu se joacă de-a iubiții.

În ultima perioadă am stat mai mult în studio, iar acum a venit momentul să vă prezint munca mea. Averi de sentimente este primul meu videoclip în colaborare cu Xonia și primul single pentru anul 2014” a declarant Tutu.

Colaborarea cu Xonia marchează o nouă etapă din cariera artistului și anul 2014 se anunță unul plin de surprize muzicale. În câteva săptămâni Țuțu va lansa și primul EP din carieră, iar piesa „Averi de sentimente” ce a fost cântată pentru prima dată la Romanii au Talent se bucură de mult success în mediul virtual.