TV Paprika s-a lansat în reţeaua RCS & RDS

Apropo.ro / 05.04.2012, 12:37
TV Paprika s-a lansat în reţeaua RCS & RDS
De curând, TV Paprika s-a lansat în reţeaua furnizorului de servicii de televiziune din România, RCS & RDS. Postul poate fi urmărit în pachetele de televiziune analogică şi digitală prin cablu, oferite de operatorul de telecomunicaţii.

Prin intermediul acestui parteneriat, RCS & RDS aduce unui număr de peste 3 milioane de telespectatori din România, o serie nouă de programe TV cu un conţinut gastronomic, de interes general. TV Paprika este singurul canal de televiziune din România dedicat gătitului echilibrat şi vieţii sănătoase. Prin emisiunile sale, canalul promovează sfaturi practice şi secrete culinare unice, iar datorită programelor sale extrem de atractive, prezentate de bucătari faimoşi, TV Paprika a devenit brandul cel mai puternic din Europa al programelor culinare.
Postul TV însumează 6 milioane de abonaţi în cele patru teritorii din Europa în care este transmis: Ungaria, România, Cehia şi Slovacia.
TV Paprika este deţinut şi operat în totalitate de Chello Central Europe, parte a Chellomedia, divizia europeană de conţinut a Liberty Global, Inc. şi a intrat pe piaţa din România în anul 2008.