TVR 1 vă invită la Masa de Paşte

De: Cătălina Matei / 13.04.2012, 07:00
TVR 1 vă invită la Masa de Paşte
În Vinerea Mare, Iuliana Tudor vă invită la o ediţie specială a emisiunii ”O dată-n viaţă”, axată pe componenta socială a emisiunii.

Vor fi prezentate rezolvări ale cazurilor sociale din ediţiile trecute, cele două proiecte caritabile pe care le promovează Iuliana Tudor, „Banca de Alimente” şi „Pădurea copiilor”, iar cei trei invitaţi vin din zona fundaţiilor de caritate, aceştia fiind: Maria Grapini, Cristian Gigi Chiru şi Ludovic Orban.
Sâmbătă, pe 14 aprilie de la ora 16.00, Cornelia şi Lupu Rednic vor fi pictaţi pe un… ou în emisiunea „Ne vedem la …TVR!”. Marina Almăşan promite telespectatorilor o după-amiază plină de culoare, muzică, umor, dar şi un posibil record demn de Guiness Book!

Duminică, 15 aprilie, ora 12.00 şi luni, 16 aprilie, de la ora 10.30, aveţi din nou întâlnire cu Iuliana Tudor, de această o întâlnire ‘La masa de Paşte”. Pentru al doisprezecelea an consecutiv, Iuliana Tudor îi invită pe telespectatori la Sfânta masă de Paşte, în prima şi a doua zi a Sărbătorii Pascale. În acest an, invitaţii Iulianei vor fi 40 dintre cei mai premiaţi interpreţi de muzică populară din generaţia tânără, care vor demonstra prin talentul lor că folclorul este peren, iar tradiţiile noastre româneşti nu vor pieri niciodată.

Duminică, 15 aprilie, de la ora 16.00, Dănutz SRL a pregătit o ediţie specială de Paşte alături de Irina Loghin, Laura Lavric, Daniela Condurache, Aurel Tămaş şi mulţii alţii.