TVR deschide “Fabrica de staruri”

Apropo.ro / 03.03.2012, 09:00
TVR deschide “Fabrica de staruri”
“Fabrica de staruri”, cel mai nou proiect al Televiziunii Române, se lansează pe 17 martie simultan în România şi Moldova.

Pentru prima dată, un program de televiziune uneşte ceea ce istoria a separat: românii din România şi Republica Moldova vor putea trăi emoţiile, bucuria şi satisfacţia succesului împreună cu şaisprezece concurenţi din cele două ţări. Gazda programului este actorul Marius Vizante.

„Fabrica de staruri” este varianta românească a renumitului „Operation Triumph” – unul dintre cele mai urmărite talent reality show-uri din lume. Este primul program de televiziune de asemenea amploare care se transmite simultan, în direct, în România şi Republica Moldova, putând fi urmărit astfel de românii aflaţi de-o parte şi de alta a Prutului. Show-ul live „Fabrica de staruri” va fi transmis în România de TVR 1, iar în Republica Moldova de Prime TV, cel mai vizionat post tv al vecinilor noştri, sâmbăta, de la ora 21.25.

Marius VizanteŞaisprezece concurenţi din cele două ţări dau totul pentru a obţine premiul cel mare: 50.000 de euro şi un contract muzical cu o casă de discuri, ceea ce înseamnă lansarea câştigătorului într-o carieră muzicală de succes.

Tineri care visează să aibă o carieră în muzică intră în „Fabrica de staruri”, unde sunt supravegheaţi 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, de-a lungul a 14 săptămâni. Ei se pregătesc zi de zi, trăiesc sub acelaşi acoperiş şi pot fi văzuţi de telespectatori în permanenţă on line pe www.fabricadestaruri.ro cum luptă pentru premiul cel mare.

Formatul Operation Triumph a fost produs până acum în 22 de ţări: Belgia, Chile, Georgia, Grecia, Italia, Kazakhstan, Kenya, Mexic, Moldova, Philippines, Polonia, Portugalia, Serbia, Turcia, Ukraina, Spania, Rusia, Brazilia, SUA, Argentina, India, Africa de Sud.