TwiMarket a fost la Mini Seedcamp Berlin 2009

Apropo.ro / 10.06.2009, 15:40
Printre participantii de la Mini Seedcamp Berlin a fost si o echipa reprezentand Romania.

Acum cateva zile am vazut prezentarea proiectului TwiMarket a lui Mihai Mafteianu la Net Start-Up, serviciul de anunturi bazat pe Twitter. Scopul lui Mihai a fost de a primi feedback pentru o mai buna prezentare a proiectului la Mini Seedcamp Berlin.

Evenimentul a avut loc in data de 9 Iunie 2009 si a adunat 20 de proiecte si dezvoltatorii lor din tari ca Austria, Germania, Romania, Franta si Polonia. Acestia au avut in fata antreprenori cu experienta si investitori din domeniul online, avand posibilitatea de a-si prezenta proiectele, a le discuta si de a primi feedback direct.

Din pacate, singurul proiect care a reprezentat Romania nu s-a aflat printre castigatori dar speram ca feedback-ul primit, cat si prezenta in fata unor posibili investitori, sa duca acest proiect acolo unde Mihai Mafteianu si Viorel Spinu isi doresc.

Puteti vedea aici prezentarea lui Mihai la Net Start-Up:

6. Net Start-up – Mihai de pe tare.ro

Castigatorii acestei editii Mini Seedcamp sunt:

asgoodas.nu – Un mod de a vinde electronice deja folosite la un pret foarte bun. Acest pret este calculat in functie de tranzactiile pentru produsele de acest fel care au loc online.

platogo.com – O platforma web 2.0 care formeaza o comunitate a adeptilor jocurilor online, ce se joaca direct in browser.

PaperC

paperc.de – Un site care le ofera vizitatorilor gratuit materiale educationale din toate domeniile. Acestea pot plati pentru a putea descarca sau printa aceste materiale.

studdex.com – Le ofera studentilor posibilitatea de a descoperii cursurile universitare care ii intereseaza si de a aplica direct la acestea. Studdex primeste 10% din pretul cursului daca studentul il urmeaza in final.

Puteti citi mai multe despre proiectul TwiMarket pe refresh.ro