Two şi Lora, în acelaşi top cu David Guetta şi Avicii

Apropo.ro / 10.02.2015, 15:31
Two şi Lora, în acelaşi top cu David Guetta şi Avicii
Piesa “C'est la vie”, semnată TWO feat. Lora, lansată la finalul anului trecut, a intrat, într-un timp foarte scurt, în topuri muzicale internaţionale!
“C’est la vie” se bucură de succes în Asia, acolo unde a devenit unul dintre hiturile momentului. La doar două săptămâni de la lansare, piesa a intrat în dance chart-ul Channel V Asia, ocupând poziţia cu numărul 5. În acelaşi top se mai află şi artişti precum Avicii, cu piesa “The Night”, David Guetta feat. Sam Martin, cu “Dangerous” sau Pitbull & Ne-Yo, cu piesa “Time of Our Lives”. 
 
În plus, “Cest la vie” a intrat în playlist-ul mai multor posturi de radio asiatice, iar videoclipul este difuzat de MTV Asia.
 
Single-ul trupei TWO feat. Lora reprezintă o continuare a hit-ului “My Passion”, lansat de fosta trupă Akcent în anul 2011, pe al cărui refren a cântat atunci tot Lora.
Videoclipul piesei “C’est la vie”, în regia lui Anthony Icuagu, este unul de stare, fiind filmat în mai multe locaţii din Capitală. Alături de băieţii de la TWO şi Lora, în clip mai apar Pitt Leffer, dar şi Dorian Oswin, de la Mango Records.
 
Noul single “C’est la vie” a fost compus de trupa TWO (Mihai Gruia şi Sorin Brotnei), împreună cu Dorian Oswin.
 
Piesa “C’est la vie” este o coproducţie Mango Records şi MediaPro Music.
 
Puteţi urmări aici videclipul TWO feat. Lora – “C’est la vie”: