Tyra Banks are diplomă de la Harvard

Apropo.ro / 24.02.2012, 17:00
Tyra Banks are diplomă de la Harvard
Modelul Tyra Banks, 38 de ani, a obținut diploma de absolvire a Scolii de Business Harvard.

Tyra Banks nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă. De curând, vedeta în vârstă de 38 de ani a terminat cu brio studiile Scolii de Business de la Harvard. De fericire, modelul s-a pozat cu diploma de absolvire în campusul Universității, iar fotografia a postat-o pe contul ei de Twitter.

Tyra Banks se află și ea în spatele francizei Next Top Model, iar Scoala de Business de la Harvard i-a adus un plus de cunoștințe utile în afacerile pe care le desfășoară.

Tyra este si co-fondator la emisiunea televizată „True Beauty”, fondatoare la Bankable Enterprises (din 2007 – domeniul media) și va lansa cartea „Modelland”.

Tyra afirmă că este o mare diferență între carieră și afaceri, iar sfaturile ei sunt de ajutor celor care vor să intre pe acest drum. „Nu urmări banii, chiar dacă vrei să devii bancher. Urmărește pasiunea… visul”, spune modelul.

Reprezentanți ai Școlii de Afaceri de la Harvard au considerat că afacerile T’yrei sunt interesante, motiv pentru care vor face un studiu de caz pentru alți cursanți.