Tyson acuzat din nou

Apropo.ro / 19.12.2001, 11:09
Tyson acuzat din nou
Politia din New York a deschis o ancheta importiva pugilistului american Mike Tyson acuzat de agresiune un fost boxer, informeaza AFP. Fostul pugilist Mitchell Rose afirma ca Tyson l-a agresat la iesirea dintr-un bar in noaptea de sambata spre duminica. Rose, care a obtinut in cariera doua

Politia din New York a deschis o ancheta importiva pugilistului american Mike Tyson acuzat de agresiune un fost boxer, informeaza AFP.

Fostul pugilist Mitchell Rose afirma ca Tyson l-a agresat la iesirea dintr-un bar in noaptea de sambata spre duminica. Rose, care a obtinut in cariera doua victorii in 11 meciuri, a declarat politiei ca fostul campion la categoria grea l-a tras de haina dupa care l-a lovit, trimitindu-l la pamint.

„Noi colaboram cu politia. Au fost audiati mai multi martori, iar acuzatia este nefondata”, a declarat unul dintre avocatii lui Tyson, Darrow Soll.

Rose, care i-a jignit pe cei ce se aflau in compania lui Tyson, a fost rugat sa paraseasca barul, dar l-a asteptat pe fostul campion la iesire, unde a avut loc conflictul.

Tyson a fost implicat intr-un incident similar in 1988, cind si-a fracturat o mana dupa ce l-a lovit pe Mitch Green, un fost adversar.
Sursa:www.mediafax.ro