Tyson agreseaza jurnalisti

Apropo.ro / 03.01.2002, 09:00
Tyson agreseaza jurnalisti
Pugilistul american Mike Tyson a agresat, marti, cinci jurnalisti care il asteptau in holul unui hotel din Cuba, a informat BBC. Tyson, care se afla in vacanta in Havana, a devenit furios atunci cind a observat, dupa ce a iesit din liftul hotelului, ca in hol se gaseau mai multi jurnalisti.

Pugilistul american Mike Tyson a agresat, marti, cinci jurnalisti care il asteptau in holul unui hotel din Cuba, a informat BBC.

Tyson, care se afla in vacanta in Havana, a devenit furios atunci cind a observat, dupa ce a iesit din liftul hotelului, ca in hol se gaseau mai multi jurnalisti. Potrivit BBC, care citeaza martori oculari la acest incident, fostul campion mondial la categoria grea a strigat insulte in engleza si spaniola la adresa ziaristilor in cauza.

„Mike Tyson si-a facu aparitia imbracat in blue-jeans si avea bustul descoperit, lasind sa se vada un tatuaj reprezentindu-l pe revolutionarul cubanez Ernesto Che Guevara. Pugilistul si-a ridicat pumnii, facind gesturi amenintatoare in directia celor cinci jurnalisti, pe care a inceput sa-i insulte. A luat trei globuri de cristal, fiecare de marimea unui grapefruit, care decorau holul hotelului, si le-a aruncat inspre ziaristi. Bilele de sticla nu si-au atins tinta si au ajuns pe podea. Apoi Tyson l-a lovit de doua ori cu pumnul dupa ceafa pe un cameraman prezent la fata locului”, noteaza BBC.

Postul citat mentioneaza ca angajatii hotelului din Havana au afirmat ca Tyson a fost iritat, inca de cind a sosit, luni, in capitala cubaneza, de faptul ca ceilalti turisti si localnicii nu i-au dat prea multa atentie si l-au tratat cu raceala.

BBC adauga ca pugilistul american, in virsta de 35 de ani, care a disputat ultimul sau meci in luna octombrie, in compania danezului Brian Nielsen, urmeaza sa-l intilneasca, pe data de 6 aprilie, pe britanicul Lennox Lewis.
Sursa:www.mediafax.ro