U. Cluj spune adio Cupei

Apropo.ro / 06.12.2007, 13:08
U. Cluj spune adio Cupei
Pandurii Targu Jiu a invins Universitatea Cluj si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei Timioreana.

Echipa Pandurii Targu Jiu a invins, miercuri, cu scorul de 2-0, formatia Universitatea Cluj, intr-un meci disputat pe stadionul Ion Moina din Cluj-Napoca, si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei Timioreana.

Pandurii a deschis scorul in minutul 7, prin Alexandru Piturca. Atacantul a patruns central si l-a invins pe Moldovan de la limita careului.

In minutul 27, Pandurii si-a marit avantajul dupa ce la o centrare a lui Voicu a in careu, Ilie Iordache a reluat la coltul lung.

Universitatea Cluj a ramas in zece oameni in minutul 41, atunci cand Mugur Bolohan a fost eliminat pentru injurii la adresa tusierului.

Multescu considera ca meciul din campionat contra echipei Pandurii va fi diferit

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Gheorghe Multescu spune ca partida de duminica, din Liga I, contra aceleasi formatii, va avea alte coordonate.

"Imi reprosez ca nu l-am schimbat la pauza pe Milan Jovanovici care de-abia a revenit dupa o accidentare. Echipa nu a inceput rau, chiar daca am jucat cu multe rezerve, si a avut trei ocazii mari la inceputul meciului. Apoi insa, Pandurii a inscris la prima ocazie. Va fi altfel duminica, la Targu Jiu, in campionat, voi putea conta si pe alti jucatori", a spus Multescu.

Antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu, Eugen Neagoe, a explicat succesul echipei sale prin dorinta jucatorilor de a demonstra ca sunt o "mare familie". "Baietii nu au jucat azi pentru mine. Nu le-am cerut sa joace pentru mine cat pentru echipa. Le-am explicat ca suntem o mare familie. Duminica nu va fi un derbi al suferintei ci un meci normal, intre doua echipe care lupta sa se salveze de la retrogradare", a precizat Eugen Neagoe.

Fundasul central al echipei Universitatea Cluj Sorin Iodi a recunoscut ca echipa sa trece printr-un moment greu iar el si coechipierii lui trebuie sa munceasca mai mult: "Nu e cazul sa vorbim nici eu nici colegii mei. Trebuie in momentul asta sa stam cu capul in pamant si sa incercam sa vorbim pe teren".

Suporterii echipei Universitatea Cluj au fost nemultumiti de prestatia favoritilor si au scandat in finalul meciului "Daca ne bagati in «B», va rupem picioarele" si "Voi nu meritati, la U sa jucati".

Universitatea Cluj: 1. C. Moldovan – 17. Suller, 3.Iodi, 2. Cordos, 24. M. Jovanovici (19. G. Coman ’58) – 7. Bus (25.Olah ’46), 21. Bolohan, 15. A. Muresan, 20. A. Savu – 23. Suciu, 11.Negrean (78.Ghindaru ’46). Antrenor: Gheorghe Multescu.

Pandurii: 12. Balaet – 14.Popete, 16. Rusu, 4.Chibulcutean, 25. Djapka (7. Dragomir ’46)- 17.Vancea, 21. Fl.Stanga – 24. M. Voicu, 20. L. Mihai (6.Vatavu’72), 30. I. Iordache (18. Stromajer ’63) – 28. A. Piturca. Antrenor: Eugen Neagoe.

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Augustus Constantin (central) – Adrian Vidan, Octavian Sovre (asistenti) – Laurentiu Dansa (rezerva).

Observatori au fost Vasile Ciocan si Aron Huzu.

Cartonase galbene: Negrean ’36, A. Muresan ’49/ Fl. Stanga ’31

Cartonas rosu: Bolohan ’41

La partida au asistat 500 de spectatori.

 

Â