Ubisoft Romania pruduce Blazing Angels

Apropo.ro / 17.08.2006, 14:55
Ubisoft Romania pruduce Blazing Angels
Ubisoft, unul dintre cei mai importanti editori de jocuri video, a anuntat ca va adapta jocul Blazing Angels™ Squadrons of WWII pentru sistemul PlayStation®3. Blazing Angels™ Squadrons of WW II va fi disponibil o data cu lansarea noului sistem. In Blazing Angels™ Squadrons of WW II,

Ubisoft, unul dintre cei mai importanti editori de jocuri video, a anuntat ca va adapta jocul Blazing Angels™ Squadrons of WWII pentru sistemul PlayStation®3. Blazing Angels™ Squadrons of WW II va fi disponibil o data cu lansarea noului sistem.

In Blazing Angels™ Squadrons of WW II, dezvoltat de studioul Ubisoft din Romania, jucatorii vor experimenta cele mai cunoscute si mai captivante lupte din timpul celui de-al doilea razboi mondial, prin ochii unui comandant de escadrila, manevrand cu abilitate avioane de lupta.

De la batalia Angliei, pana la dramatica batalie aeriana de la Pearl Harbor luptele incrancenate de la Midway, si chiar in inima Europei, in batalia pentru Berlin, jucatorii isi vor putea slefui abilitatile si vor construi istoria celui de-al doilea razboi mondial. Vor domina cerul Europei de Vest si al Pacificului si vor incerca sa-si aduca acasa membrii escadrilei.

Blazing Angels™ Squadrons of WWII se va folosi de capacitatile unice ale puternicului sistem PlayStation®3, inclusiv de functionalitatile avansate ale controller-ului. In joc vor fi introduse noi misiuni, iar spectaculosul mod multiplayer va permite conectarea a 16 jucatori in acelasi timp.