UEFA a respins cererea de anulare a cartonașului lui Nedved

Apropo.ro / 30.06.2004, 12:54
UEFA a respins cererea de anulare a cartonașului lui Nedved
UEFA a respins, marți, solicitarea Cehiei de a viziona caseta meciului cu Danemarca, din sferturile de finala ale Euro-2004, și de a analiza acțiunea de joc care a condus la acordarea unui cartonaș galben jucatorului Pavel Nedved, informeaza AFP. Avertizat de

UEFA a respins, marți, solicitarea Cehiei de a viziona caseta meciului cu Danemarca, din sferturile de finala ale Euro-2004, și de a analiza acțiunea de joc care a condus la acordarea unui cartonaș galben jucatorului Pavel Nedved, informeaza AFP.

Avertizat de arbitrul rus Valentin Ivanov pentru un fault asupra lui Jesper Gronkjaer, Nedved este convins ca acest cartonaș galben a fost nejustificat.

În cazul în care Nedved va primi un cartonaș galben în semifinala cu Grecia, el ar fi automat suspendat pentru finala Euro-2004, daca Cehia va reuși calificarea în ultima faza a competiției din Portugalia.

UEFA a reamintit ca potrivit regulamentului (articolul 44, paragrafele 3 și 4), caseta video a unui meci nu poate fi folosita pentru a reveni asupra unei decizii a arbitrului privind o acțiune de joc.

Mediafax