UEFA plaseaza Steaua printre cele mai slabe echipe din CL (Prosport)

Apropo.ro / 04.11.2008, 09:37
UEFA plaseaza Steaua printre cele mai slabe echipe din CL (Prosport)
Prosport: Cifrele UEFA dupa primele trei etape ale Ligii ofera o imagine clara asupra fortei de joc ale celor 32 de echipe.

In clasamentul suturilor, ros-albastrii ocupa locul 25, in timp ce adversarul de maine, Lyon, e lider. Cifrele contabilizate de forul european dupa primele trei etape ale UCL ofera o imagine clara asupra fortei de joc demonstrate de cele 32 de echipe inscrise la start. Din pacate, ambitiile Stelei de a trece de faza grupelor nu se sustin in statisticile realizate pe cele mai importante capitole ale jocului. Pana acum, in meciurile tur cu Bayern, Fiorentina si Lyon, echipa din Ghencea a suferit in ceea ce priveste posesia mingii, fapt pentru care a ajuns rar in pozitii de finalizare.

Un sut Steaua, doua Lyon
Privind cifrele, meciul de maine pare ca si castigat de catre francezii de la Lyon. Cel putin pe hartie. Echipa lui Puel este cea mai tare din Liga Campionilor in ceea ce priveste ocaziile de finalizare, capitol in care sunt incluse atat suturile pe spatiul portii, cat si cele care au ocolit buturile.

Citeste mai multe despre statisticile UEFA, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro