Uhrin jr.: Sa jucam cat mai bine

Apropo.ro / 13.07.2007, 17:10
Uhrin jr.: Sa jucam cat mai bine
Antrenorul principal al echipei Politehnica Timisoara, Dusan Uhrin jr., spune ca nu il intereseaza ce fac celelalte formatii din Liga I, fiind concentrat asupra propriei sale echipe. "Vreau sa terminam cat mai sus, va fi o concurenta mare si va depinde mult de startul campionatului. Nu

Antrenorul principal al echipei Politehnica Timisoara, Dusan Uhrin jr., spune ca nu il intereseaza ce fac celelalte formatii din Liga I, fiind concentrat asupra propriei sale echipe.

„Vreau sa terminam cat mai sus, va fi o concurenta mare si va depinde mult de startul campionatului. Nu ma gandesc la celelalte echipe, nici Steaua, nici CFR, ci ma gandesc la formatia noastra, trebuie sa jucam cat mai bine. Cat priveste venirea lui Ratiu si Vrsic, cred ca transferurile lor sunt benefice. Depinde numai de ei daca vor fi in primul 11”, a spus Uhrin jr. pentru siteul oficial al clubului.

Proaspata achizitie a Politehnicii, international sloven Dare Vrsic, spune ca a fost bine primit de polisti si este fericit ca ales sa joace la Timisoara.

„Sunt multumit ca pot juca la Poli. Sunt bucuros ca am colaborat bine pana acum cu colegii si cu oamenii din club, care m-au ajutat mult in aceste saptamani. Cat priveste lupta din campionat, cred foarte mult in team-ul nostru. Sunt convins ca putem ocupa cel putin locul doi. Rezultatele vor depinde mult de startul campionatul. Daca incepem bine, se pot obtine performante importante”, a declarat Vrsic.

Mirel Mircea