Uhrin: Vrem sa multumim fanii

Apropo.ro / 30.08.2007, 16:33
Uhrin: Vrem sa multumim fanii
Antrenorul principal al Politehnicii 1921 Stiinta Timisoara, Dusan Uhrin, spune ca partida cu UTA ca este un joc important si isi doreste sa castige pentru a-i multumi pe fanii timioreni. "Cu UTA, este clar un derby. Astfel de partide sunt imprevizibile. Intr-un derby nu exista favorita.

Antrenorul principal al Politehnicii 1921 Stiinta Timisoara, Dusan Uhrin, spune ca partida cu UTA ca este un joc important si isi doreste sa castige pentru a-i multumi pe fanii timioreni.

„Cu UTA, este clar un derby. Astfel de partide sunt imprevizibile. Intr-un derby nu exista favorita. Ne bucura un astfel de meci. Cum am mai spus, pentru a ajunge in varful clasamentului, trebuie sa castigam si in deplasare. Ieri, am vazut ca si suporterii se bucura de venirea acestei partide. Bineinteles, vrem sa-i multumim sambata”, a spus Uhrin..

Despre situatia din lot, tehnicianul timisorean a afirmat: „Sper ca toti jucatorii vor fi in forma la ora partidei. Vor lipsi doar Canu, suspendat, si Ganea. McKain si-a reluat usor antrenamentele si cu mingea. Refacerea lui decurge destul de incet. O sa incercam sa facem totul ca sa poata sa joace. Sunt foarte increzator ca suntem pregatiti pentru meciul care urmeaza”.

Mirel Mircea