Uimitoarea lume a lui Gumball, noi episoade la Cartoon Network

Apropo.ro / 17.04.2015, 12:15

Uimitoarea lume a lui Gumball, noi episoade la Cartoon Network
Cartoon Network va lansa noi episoade din cea mai de succes comedie a canalului începând cu 20 aprilie, de la ora 17.45.


Sub sloganul „Toată luna râzi întruna!”, Cartoon Network aduce pe micile ecrane ultimele episoade ale sezonului 3, cu Gumball şi Darwin puşi pe şotii, fără să rateze nicio ocazie să dea de bucluc.

Anul trecut, televiziunea a anunţat şi începerea producţiei sezoanelor patru şi cinci din seria animată „Uimitoarea lume a lui Gumball”. Produsă în Marea Britanie şi având în centru familia, comedia rulează în 126 de ţări şi a devenit un succes mondial încă din 2010, anul în care a fost lansată.

Cartoon Network EMEA a comandat 40 de episoade a câte 22 de minute fiecare, pentru sezoanele patru şi cinci ale show-ului, care, până în prezent, a obţinut 24 de premii internaţionale, inclusiv cinci premii BAFTA.

Serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball” combină ingenios acţiunea live cu animaţii 2D şi 3D şi ilustrează aventurile unei pisici albastre – Gumball, a peştişorului Darwin şi a familiei Watterson.

Patricia Hidalgo, Senior Vice President, Chief Content @ Creative Officer Kids, Turner Broadcasting System EMEA, e de părere că: „Uimitoarea lume a lui Gumball este una dintre puţinele comedii animate pentru copii, care oferă o perspectivă caldă şi ireală a vieţii de zi cu zi, într-un mod în care copiii şi familia lor se pot regăsi. Poveştile amuzante ale lui Gumball, minunatele personaje şi stilul vizual unic continuă să rezoneze puternic cu publicul. Cu două sezoane care s-au lansat în 126 de ţări şi un al treilea sezon care rulează în întreaga lume, suntem mândri că putem să realizăm încă două noi sezoane în studiourile CN, aici, în Marea Britanie, sezoane care sigur se vor adăuga acestui mare succes”.