UIMITOR: Femeia de 70 de ani care arată de 30

De: Gabriela Voicu / 07.03.2012, 09:46
UIMITOR: Femeia de 70 de ani care arată de 30
O femeie de 70 de ani, din Florida, arată ca la 30 de ani datorită unei diete pe care o respectă cu sfințenie.

Anette Larkins, în vârstă de 70 de ani, din Florida arată ca la 30 de ani, deși este mamă și bunică.

Femeia spune ca a găsit elixirul tinereții și mărturisește că nu a apelat niciodată la chirurgia estetică. Ea respectă cu sfințenie o dieta încă de când avea 27 de ani: este vegetariană și mănâncă doar fructe și legume crude, pe care le cultivă singură în propria grădină. Mai mult, ea colectează apă de ploaie pe care o bea ca atare și cu ajutorul căreia își prepară diverse sucuri.

„Grădina mea e plină de legume și consum doar alimente crude. Nu pot mânca alt tip de mâncare. Diverse persoane îl întrebă pe soțul meu de ce este cu o femeie atât de tânără. Sunt o femeie energică, mă trezesc la 5.30 în fiecare zi și sunt plină de energie”, a declarat Anette Larkins, care a publicat și o carte despre cum a trecut la dieta minune. Soțul femeii are 54 de ani și nu urmează același regim.

În urma unui studiu, cercetătorii au descoperit că extractul de fruct de rodie, care includea atât miez cât și coaja și semințele, duce la reducerea semnificativă a deteriorării celulelor creierului, mușchilor, precum și la efecte benefice asupra îmbătrânirii pielii.