Uioreanu: „Basescu e seful mafiei din Romania”

Apropo.ro / 22.08.2009, 09:44
Uioreanu:
Deputatul Horea Uioreanu (PNL) ii aduce acuzatii grave presedintelui, dupa ultimul scandal in care acesta e implicat.

Dupa ce s-a aflat ca Mircea Basescu, fratele presedintelui, e asociat la o firma de armament, declaratiile incendiare au inceput sa curga…

Insusi Traian Basescu a precizat ca "Daca fratele meu se mai baga intr-o firma din asta dubioasa, s-ar putea sa nu mai candidez".

Deputatul Horea Uioreanu a fost insa cel mai rapid si indraznet in a-l acuza pe presedintele tarii: "Din poza din 2004 cand Traian Basescu era campionul anticoruptie, avem, dupa cinci ani, o alta imagine, clanul din jurul lui, protejatii din jurul lui, toti concentrati pe jaful banului din bugetul national. Vezi cazul Ridzi, cazul Udrea, cazul Mircea Basescu. Nu putem vorbi de o esuare a luptei impotriva coruptiei, el, din poza de campion al luptei anticoruptie, a devenit seful mafiei din Romania, capo di tutti capi".

Horea Uioreanu il acuza pe presedinte

Deputatul Horea Uioreanu

""Cu cat ne apropiem de alegeri, spaima lui de a nu pierde tronul va accentua acest tip de manifestari, in dorinta de a acumula cat mai multi bani pentru a-i folosi in campania electorala", continua Uioreanu, vicelider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor.

Ce parere ai despre acuzatiile lui Uioreanu?