Uite ce “fiară” are Smiley în pat! Dezvăluri despre iubita secretă a acestuia FOTO

De: Cătălina Matei / 14.08.2014, 08:58
Uite ce “fiară” are Smiley în pat! Dezvăluri despre iubita secretă a acestuia FOTO
Se pare că Smiley şi Raluca Netca trăiesc o poveste de dragoste incendiară de un an. Frumoasa dansatoare ştie să-l ţină pe cântăreţ mereu în priză.

 

Raluca Netca este o dansatoare foarte apreciată în industria muzicală autohtonă, ea colaborând cu numeroşi artişti, pecum Inna, Corina, Alex Velea sau Andreea Bănică. Pe lângă faptul că este talentată, este şi o femeie inteligentă, Raluca fiind licenţiată în jurnalism.

Cu toate astea, se pare că frumuseţea şi sex-appeal-ul au fost atuurile pe care a mizat aceasta ca să-l cucerească pe artist.

Apropiaţi ai dansatoarei au povestit pentru spynews.ro că Raluca ”îl vâna” de ceva vreme pe Smiley. ”Ea este o adevărată devoratoare de bărbaţi, de un erotism şi o senzualitate ieşită din comun. Nu o opreşte nimic în pat, nu are niciun fel de inhibiţii. Nu refuză nimic, niciodată, dintre lucrurile care ţin de partea sexuală a unei relaţii, iar abilităţile ei sunt cu totul şi cu totul deosebite. Este o adevărată fiară în dormitor, neobosită, toţi bărbaţii care i-au trecut prin pat o laudă pentru performanţele ei”, spun cei care o cunosc pentru sursa mai sus citată.