Uite ce maşină conduce Delia Antal în America!

Apropo.ro / 27.07.2012, 16:30
Uite ce maşină conduce Delia Antal în America!
Actriţa atrage toate privirile atunci când urcă la bordul unui autoturism roşu ca focul în valoare de peste 50.000 de dolari!

Pasionată de maşini şi de cai putere, actriţa şi regizoarea filmului „D’ORA” a fost norocoasă să conducă şi să testeze pe propria-i piele un autoturism marca Ford Mustang, nou nouţ, de culoare roşie. De altfel, aceasta a fost maşina cu care Delia Antal s-a deplasat în Los Angeles, atunci când a fost în vacanţa în America.

Delia AntalDe fiecare dată când merge acolo, Delia are la dispoziţie această maşină, care este a unei bune prietene. „Am fost încântată să descopăr senzaţiile tari şi adrenalina la volanul unui Ford Mustang. Imi place foarte mult această maşină şi mă bucur ori de câte ori am ocazia s-o conduc. Prietena mea cea mai bună din America este proprietara autoturismului, dar m-am interesat deja care sunt costurile acestei maşini şi sunt tentată să îmi cumpăr şi eu un astfel de model”, spune Delia Antal, căreia îi place să-şi schimbe des autoturismul pe care îl conduce.

Delia AntalAvând în vedere că preţul unui Ford Mustang depăşeşte suma de 50.000 de dolari, înseamnă că actriţei îi merg bine afacerile la Londra!