Uite cine îi ia locul Iuliei Vântur la “Ferma Vedetelor”! – FOTO

De: Cătălina Matei / 17.03.2017, 10:36
Uite cine îi ia locul Iuliei Vântur la “Ferma Vedetelor”! - FOTO
În curând încep filmările celui de-al treilea sezon al show-ului “Ferma Vedetelor”, iar fosta prezentatoare Iulia Vântur, care are o carieră frumoasă în India, se pare că nu mai face parte din proiect.

Potrivit click.ro, Roxana Ciuhulescu este bomba sexy ce o va înlocui pe Iulia Vântur. Surse din televiziune au spus că vedeta a fost contactată şi în ediţiile anterioare pentru participare, însă a fost de neînduplecat. Roxana ar fi dorit un onorariu fix, din care nu a vrut să negocieze. Şi de data aceasta, Ciuhulescu ar fi cerut mai bine de 2.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

“Roxana ştie de câte este în stare, îşi cunoaşte limitele. Dacă va rezista până la final, asta înseamnă că va sta fără copilul ei mai bine de două luni şi jumătate, iar acesta este cel mai mare sacrificiu”, au spus apropiaţi de-ai vedetei. 

Filmările se vor desfăşura în România, în Ardeal, iar lista celor douăsprezece vedete care vor intra în această emisiune-concurs este aproape definitivată. Actorul Dragoş Moştenescu, solistul Speak (Ştefan Sprianu), Dj Wanda (Maria Mihaela Cojocaru), Chef Patrizia Paglieri şi fiul ei, actriţa Majda Aboulumosha sau folclorista Aneta Stan sunt doar câteva nume care au acceptat să intre în joc.