Uite cu cine o insala Alex Velea pe Antonia!

De: Mioara Tronaru / 29.07.2013, 10:44

Uite cu cine o insala Alex Velea pe Antonia!
De când a izbucnit scandalul în care sunt implicaţi Alex Velea (29 de ani), soţia lui, Ana (26 de ani), şi Antonia (24 de ani), celor doi solişti le-a crescut, peste noapte, numărul concertelor şi, implicit, onorariul.


Conform Libertatea.ro, totul este doar o înscenare, Alex nu mai poate sta departe de frumoasa lui nevastă, ciocolatia Ana, şi îşi dau întâlnire pe ascuns. În Bucureşti este riscant, deoarece au pe urmele lor armate întregi de paparazzi, aşa că se văd pe ascuns, pe unde apucă, în general în oraşele în care artistul are concerte.

Interesant este că Alex şi Ana, despre care s-a spus, la un moment dat, că ar fi divorţat la notar, nici că s-au grăbit să facă acest pas, lansând în eter zvonul că se vor despărţi abia prin septembrie, după vacanţa judecătorească, pe motiv că nu se înţeleg în privinţa împărţelii bunurilor comune.

Până atunci, Alex şi Antonia au timp berechet să mai facă bani grei din concerte. Şi, cum se întâmplă în orice telenovelă de doi lei, de fapt Alex o “traduce” pe amanta Antonia – cu care, chipurile, se vede pe ascuns, în apartamentul ei din Dorobanţi – chiar cu… nevasta.