Uite cum arată băieţelul lui Ellie White!

Apropo.ro / 05.03.2013, 16:00
Uite cum arată băieţelul lui Ellie White!
La trei luni de când a devenit pentru prima dată mamă, Ellie White a realizat prima şedinţă foto alături de băieţelul ei, pentru revista Viva!. Artista apare în ipostaze calde, emoţionante, alături de cele mai importante persoane din viaţa ei: logodnicul Doru Tincă şi rodul iubirii lor, Mihai, un copil frumos care tocmai a împlinit trei luni de viaţă.

Experienţa maternală s-a dovedit a fi o reală provocare pentru solistă, care şi-a continuat activitatea muzicală până în luna a opta de sarcină. În tot acel timp, Ellie s-a documentat, a citit cărţi despre creşterea corectă a bebeluşului, astfel ca la venirea pe lume a acestuia, pe 28 noiembrie 2012, să fie total pregătită pentru noua etapă din viaţă.

Ellie White, alaturi de copilul ei

Astfel se face că, în reprizele de plâns ale bebeluşului, nu au intrat în panică şi au ştiut să reacţioneze firesc. „Suntem foarte curioşi din fire şi am citit, întrebat şi căutat pe internet cam tot ce se putea găsi despre bebeluşi pentru a putea fi pregătiţi pentru fiecare moment în care Mihăiţă va plânge sau va fi agitat. În concluzie, le-am luat prin eliminare şi nu am ajuns la faza de panică pentru că descopeream cauza plânsului”, a declarat Ellie White.

Ellie White si baietelul ei, Mihai

Experienţa maternală este catalogată de solistă drept „minunată şi emoţionantă”. „În fiecare zi trăim momente emoţionante pentru că în fiecare zi bebe creşte şi face lucruri noi. Cele mai frumoase momente pe care le trăiesc alături de Mihăiţă sunt întotdeauna clipele de după băiţa când îi dau să pape şi se lasă moale la mine în braţe şi mă priveşte cu ochişorii lui mari şi frumoşi. Atunci mi se înmoaie inima şi, nu de puţine ori, îmi dau lacrimile privindu-l”, mai spune artista.
La capitolul siluetă, Ellie White mărturiseşte că nu a avut mari bătăi de cap. Solista a depus 15 kilograme în timpul sarcinii, dar a ajuns, în doar o lună după naştere, la greutatea iniţială.
Ellie White se pregăteşte să lanseze în această lună o nouă piesă şi un nou concept de show pentru o nouă serie de concerte din această primăvară.