Uite la ce chinuri se supune Nicoleta Luciu de dragul „frumuseţii”! – FOTO

De: Cătălina Matei / 06.12.2016, 11:01
Uite la ce chinuri se supune Nicoleta Luciu de dragul
Nicoleta Luciu încearcă din răsputeri să se menţină tânără şi frumoasă. Vedeta apelează la tot felul de trucuri de înfrumuseţare, printre care şi intervenţii şi operaţii estetice destul de dureroase.

De data aceasta bruneta a dorit să-şi întinerească tenul cu aproape 20 de ani. Nicoleta Luciu şi-a injectat faţa cu acid hialuronic îmbogăţit cu vitamine pentru un ten mai ferm.

Nudurile lor se vând cel mai bine! Nicoleta Luciu şi Cosmina Păsărin, în ipostaze lesbi

Nicoleta Luciu, filmata in cada. Imagini de infarct!

Cum arată sânii Nicoletei Luciu după operaţia de micşorare! Vedeta s-a dezbrăcat în direct la tv

La 13 ani de la celebru pictorial, Cosmina Păsărin recidivează! FOTO

Cum arată acum cea mai bine plătită vedetă Playboy (FOTO)

Nicoleta Luciu, noaptea de sex pe care nu o va uita niciodată! „A fost spectaculos, superluxos”

Nicoleta Luciu, din nou goală în Playboy!!!!

Cum arată sânii Nicoletei Luciu după operaţia de micşorare! Vedeta s-a dezbrăcat în direct la tv

Ibos pentru a-si face aceste injectii cu acid hialuronic si vitamine, iar daca initial s-a speriat cand a vazut cate umflaturi are pe fata, acum este in extaz de cum ii arata pielea!

“Mi-am făcut un tratament la faţă. Este vorba despre un tratament de reîntinerire a tenului. Doctorul mi-a făcut niste injecţii “super smechere”, în faţă.  Mi-a băgat vreo 50 de injecţii în faţă, fără anestezie, si fiecare injectare dureaza undeva la 10 secunde. Deci, imi venea sa ma urc pe pereti. Îmi venea sa ma arunc pe geam efectiv. Nu mai puteam de durere. 24 de ore am avut fata umflata. Dar dupa doua zile s-a schimbat complet pielea, tenul arata fantastic. Zici ca am ten de 20 de ani. Ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred cum arata fata. Singura metoda de rehidratare a tenului si reimprospatare sunt injectiile astea in profunzime. Nicio crema nu ajunge pana in ultimul strat de piele ca sa aiba acest rezultat de ten frumos si proaspat. Tratamentul se face timp de trei luni, in fiecare luna cate o injectare”, a declarat Nicoleta Luciu pentru wowbiz.ro.