Ultima dorință a lui Aaron: bacșișul de 500 de dolari! (Video)

Apropo.ro / 08.02.2013, 11:00
Ultima dorință a lui Aaron: bacșișul de 500 de dolari! (Video)
Aflat pe patul de moarte, americanul Aaron Collins i-a spus fratelui său că își dorește să lase un bacșiș de 500 de dolari unui chelner\chelnerițe dintr-un restaurant ales la întâmplare.

Un tip pe nume Aaron Collins din SUA i-a spus fratelui său Seth să dea unui chelner sau unei chelnerițe, dintr-un restaurant ales random, un bacșiș în valoare de 500 de dolari.

Cum va fi vremea în weekend. Află pe vremea.apropo.ro

Aceasta a fost ultima dorință a lui Aaron aflat pe patul de moarte. Seth nu doar că i-a îndeplinit dorința, ba chiar a transformat-o într-un proiect de amploare IndieGoGo.

A împărtășit dorința lui Aaron Collins pe Youtube, iar video-ul a devenit rapid viral. Au spus mai apoi că vor călători timp de 1 an în 50 de state americane unde vor lăsa în restaurante oarecare câte două bacșișuri de 500 de dolari pe săptămână. Călătoria lor urma să fie înregistrată și postată pe internet, pas cu pas.

Multe persoane au rămas impresionate de poveste, astfel că au început să le doneze bani care să îi ajute în călătorie la transport, cazare, mâncare, etc. Cu imaginile înregistrate, fiecare donator a putut vedea la ce au fost folosiți banii lor.

Dorința lui Aaron a sensibilizat multe persoane, dar a și ajutat la schimbarea vieților celor aleși să primească banii.