Ultima ediţie de audiţii din sezonul cu numărul cinci al emisiunii ”iUmor” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 14.05.2018, 12:19
Ultima ediţie de audiţii din sezonul cu numărul cinci al emisiunii ”iUmor” - FOTO
După o seară deschisă de invitata specială Anisia Gafton, a fost rândul concurenţilor să arate ce pot. Daniel Pascu, un frizer din Obârşia, a ajuns prima dată la ”iUmor” în sezonul 3, când a reuşit să îl impresioneze pe Cheloo, însă a doua oară se pare că şi-a forţat norocul cu numărul său de rap. ”Ştii ce mi-a plăcut cel mai tare? Mesajul a fost foarte subţire, dar farmecul a fost că ai făcut-o frumos”, i-a spus Cheloo, care însă a fost dezamăgit că nu a reuşit să comunice cu Daniel şi la finalul numărului.

 ”Eşti foarte bun, descrii nimicul excepţional!”, i-a spus Cheloo la final, însă Daniel nu a primit votul acestuia. A trecut însă de audiţii după ce a fost votat de Delia şi Mihai Bendeac.

Irinel şi Diana au readus pe scena ”iUmor” o scenetă asemănătoare celei care în sezonul 4 le-a adus o mulţime de aplauze. De această dată însă, Diana a avut rolul îngerului care păzeşte poarta Raiului, la care Irinel ajunge după ce moare. ”Aveţi tehnica necesară pentru teatrul de revistă”, le-a mărturisit Mihai Bendeac celor doi, care le-a reproşat însă că cei doi nu au fost foarte prezenţi în numărul lor. Cu toate acestea, Irinel şi Diana au primit două LIKE-uri ale juraţilor.
Marius Covache a revenit şi el după ce în sezonul 2 a ajuns până în finala ”iUmor”. ”Chiar mi-a fost dor! Mi-a plăcut şi în finală, dar cred că puteam mai mult”, a povestit Marius, care a uitat atunci o parte dintre glumele sale. ”Ce ai spus tu astăzi, e ca muzica mea: e binevenită, dar nu ascultă nimeni chestii reale de zece ori, pentru că deranjează”, i-a spus Cheloo, care a apreciat că glumele lui Covache au fost inspirate din realităţile sociale şi politice din România. Astfel, Marius a primit două voturi, însă nu şi pe al lui Mihai Bendeac.     

Ion Stan, cunoscut juraţilor după participarea sa din sezonul 3, i-a făcut din nou să zâmbească pe aceştia cu rimele deochiate. Devenit deja celebru în comunitatea sa, Ion Stan a povestit că până şi preotul şi-a făcut un selfie cu el. ”Sunteţi un zeu al glumelor de la sat”, i-a spus Delia, însă de această bătrânul nu a mai primit toate cele trei voturi, ci doar două. ”Şi-a pierdut efectul asupra mea”, a spus Cheloo.
Keiichi Iwasaki a reuşit să hipnotizeze din nou juraţii ”iUmor”, după ce experienţa sa din sezonul 3 a fost urmată de un turneu în întreaga ţară. ”Înainte călătoream cu bicicleta, dar de data aceasta televiziunea japoneză a fost interesată să vină cu mine şi să filmeze experienţa mea la iUmor. Dar eu nu vreau să devin celebru, vreau doar ca oamenii să râdă mai mult”, a spus modest Keiichi. După trucurile sale însă, Keiichi nu va mai avea niciodată şansa de a rămâne anonim. ”După ce ai venit prima dată, ai devenit viral, m-am uitat la reacţiile oamenilor, iar aceştia te-au îmbrăţişat de parcă erai de-al nostru şi vreau să te asigur că de câte ori vei veni la noi vei şi primit aşa cum meriţi”, i-a spus încântat Mihai Bendeac.

Cea de-a 12 ediţie ”iUmor” din acest sezon a fost şi ultima în care telespectatorii au avut ocazia de a-şi vota preferaţii. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câştigătorul ”iUmor” din acest sezon!
În cel de-al cincilea sezon, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenţi veniţi din toată ţara, dar şi din Europa, Japonia, Malaezia, Canada sau Mexic.  Aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatori.