Ultima fată cuminte din showbiz a recunoscut adevărul! „Nu mai sunt virgină!”

De: Nicoleta Nicolae / 17.03.2015, 09:17

Ultima fată cuminte din showbiz a recunoscut adevărul!
Lidia Buble a devenit celebră în scurt timp de la apariţia ei şi a fost cunoscută ca ultima virgină din showbizul românesc. Cântăreaţa a recunoscut că nu mai este fecioară, dar nu a dat mai multe detalii despre acest lucru.


Crescută într-o familie de penticostali, cu un tată preot şi 10 fraţi, Lidia Buble a vrut să iasă în lume şi să arate tuturor ce are ea mai frumos: o voce incredibilă. Cântăreaţa în vârstă de 21 de ani a rupt topurile cu piesele muzicale „Noi simţim la fel” şi „Kamelia” alături de Adrian Sîna, şi a fost numită de mulţi ca fiind noua senzaţie a muzicii româneşti.

„Nu este aşa. Mi-aş fi dorit să fiu virgină, dar le sfătuiesc pe fete să ţină cât mai mult la asta! Nu am avut o relaţie în adevăratul sens al cuvântului. Îmi plac bărbaţii mai maturi, nu neapărat de 50 de ani. Şi eu sunt mai matură că am trecut prin multe şi aş vrea să am ce învăţa de la el. Eu nu condamn fetele care au o relaţie cu bărbaţi în vârstă, dacă într-adevăr s-au îndrăgostit. În ceea ce priveşte muzica, tata este păstor şi şi-ar fi dorit să rămân acolo să când în corul bisericii, dar s-a obişnuit cu ideea până la urmă”, a declarat Lidia Buble, luni, în emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars, consemnează spynews.ro.