Ultima fita: rezervarile fripturilor de lux

Redacția / 18.10.2010, 13:42
La restaurantul Osho din Bucuresti, carnea de vaca, in portii care ajung si la 600 de grame, este consumata de cateva luni numai cu rezervare inainte.

Ceea
ce mananci, aia devii
.

Daca mananci carne, ramai prizonierul nevoilor primare. Adica
mai mult sau mai putin un animal. Este filosofia misticului indian
Osho, care a predicat, printre altele, si vegetarianismul.

Filosofia Osho a fost imbratisata si de lumea buna a
Bucurestiului, insa nu cea a misticului indian, ci a macelariei –
restaurant cu acelasi nume, unde carnea
de vaca
, in portii care ajung si la 600 de grame, este
consumata de cateva luni numai cu rezervare inainte.


Ultima fita: rezervarile fripturilor de lux

Friptura de vita


„Am pastrat traditia restauranului Osho din Statele
Unite
, meniul nostru fiind in proportie de 90% bazat pe
carnea de vaca.
Mai
avem carne de berbecut sau de oaie, branzeturi si vinul
casei”, spune Roxana, una dintre amfitrioane.


Ultima fita: rezervarile fripturilor de lux

Pentru a manca la restaurantul Osho ai
nevoie de rezervare


Filosofia Osho, cand vine vorba de carne, este ca aceasta nu
trebuie „intinata” cu aditivi si nu trebuie tinuta niciodata in
frigider, ea nu poate ajunge decat de pe bancul de lucru al
macelarului in tigaie si apoi in farfurie.



Vin

Vinul casei

MENIU
Pretul fripturilor Osho

Carne macerata:
T-bone Steak 500 g 130 RON
Porterhouse 600 g 170 RON
New Jersey Steak 400 g 170 RON

Carne proaspata:
T-bone 500g 75 RON
Porterhouse 600 g 69 RON
Jersey Steak 400 g 46 RON


Citeste mai multe,
intr-un reportaj realizat de Dan Radu, pe
Gandul.info!